Moderne casas op la palma

Moderne casas op La Palma -Finca Sueño La Palma

Kies uit één van de zes moderne en vrijstaande casas op Finca Sueño La Palma. Geniet van rust en ruimte met een verwarmd zwembad en andere faciliteiten bij de hand.

Moderne casas op een prachtige finca met zwembad

De moderne casas liggen verspreid over de finca, wat zorgt voor veel privacy. De huizen hebben een, twee of drie slaapkamers en zijn daarmee geschikt voor 2 tot en met 6 personen.
Prachtig zeezicht en met 2 terrassen met eettafel en loungeset! Het nieuwe interieur, de mooie badkamers, luxe keukens, moderne meubels en fijne bokspringbedden staan garant voor een echte droomvakantie…
Heerlijk rustig gelegen maar toch centraal, in de beste klimaatzone van La Palma. Geniet van de rust in één van onze moderne vakantiehuizen met veel faciliteiten op de finca, zoals:

een verwarmd zwembad
een tennisbaan
een tafeltennistafel
mooie tropische tuinen
een beeldentuin

diverse heerlijke zitjes
en prachtige uitzichten

Slechts 10 minuten vanaf de mooie stranden. De eerste winkeltjes en restaurants vindt u zelfs al op 1 kilometer van het park!

Waarom nou La Palma ?

Ten eerste La Palma is vooral indrukwekkend! Nergens ter wereld vindt u zoveel verschillende landschappen binnen handbereik.
Groene subtropische bossen, ruige valleien, vulkanen en natuurlijk de enorme Caldera, roepen om ontdekt te worden! Samen met de heerlijk ongedwongen sfeer en mooie stranden maakt dat La Palma tot een unieke vakantiebestemming! Waarschijnlijk weet u vast niet dat de grootste erosiekrater ter wereld zich op la Palma bevind ? Ten slotte is het nog even goed om te melden : In slechts 4,5 uur vliegt u naar ons mooie zonnige eiland.

zoover-finca-suena-la-palma

Beleef een prachtige vakantie en kies voor één van onze zes moderne casas op La Palma!