Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden en Covid-19 informatie

Veilig en vertrouwd op vakantie bij Finca Sueño La Palma

In deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar om u een zorgeloze vakantie te bieden. Gelukkig is La Palma een veilige vakantiebestemming én is de Corona hier goed onder controle! Het aantal besmettingen is zeer laag (ter vergelijking: op La Palma is de situatie veel beter als in Nederland).

Geen massatoerisme…
Omdat La Palma geen eiland van massatoerisme is, is genieten en drukte hier geen probleem! Wandelen, naar een restaurant, naar de winkels of naar het strand is zonder drukte altijd mogelijk. Zorgeloos genieten, beleven en ontdekken dus.

Zorgeloos boeken…
Als u bij ons boekt en er mocht er toch een kink in de kabel komen door een in- of uitreisverbod, dan bent u bij ons er van verzekerd dat u uw boeking kosteloos kunt annuleren of zonder extra kosten uw reservering kunt verschuiven naar een andere datum.

Alle ruimte in uw Casa en op het park…
Op Finca Sueño La Palma is afstand houden in ieder geval geen probleem. Al onze 6 vakantiewoningen hebben alle faciliteiten en eigen privétuinen en terrassen. Ook de toegangspaden zijn meters breed. De zwembadzone is ook ruim van opzet en nooit druk, dus dat komt helemaal goed.  En natuurlijk, na vertrek van gasten worden de woningen grondig als altijd en met speciale schoonmaakmiddelen door ons gereinigd.

Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten.

 

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

1- Reservering en betaling

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en vragen wij u binnen 7 dagen de aanbetaling te voldoen van 50% van de totale verblijfssom. Uw reservering wordt pas definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. De tweede betaling, ook 50%,  dient uiterlijk 1 maand voor aankomst te worden voldaan (deze datum staat aangegeven in de bevestiging).

2- Annuleren

Bij annulering tot 30 dagen voor uw aankomst wordt 50% van de huursom gerestitueerd. Binnen 30 dagen voor aankomst wordt de gehele huursom in rekening gebracht.
Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten.

3- Corona-aanvullingen:
Kosteloos annuleren bij uitreis of inreis verbod

Wanneer het als gevolg van een uitreisverbod of een inreisverbod niet mogelijk is om te reizen naar ons park, dan kunt u bij ons kosteloos annuleren of  omboeken naar een latere periode.

4- Aansprakelijkheid

La Palma is een heel veilig eiland. Toch zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten evenals letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt.

5- Overmacht

Indien Finca Sueño La Palma een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt uw verblijfssom terugbetaald, zonder aansprakelijkheid voor overige schades of vergoedingen door de gast.